D&B Q1 top

D&B Q1 en af tidens mest anderkendte højtalere inden for professionel lyd.

  • 580 mm x 410 mm x 308 mm
  • 22 kg
  • 1600 Watt

D&B Q1 en af tidens mest anderkendte højtalere inden for professionel lyd.

  • 580 mm x 410 mm x 308 mm
  • 22 kg
  • 1600 Watt

D&B Q1, professionel lyd

D&B er en højtalereserie kendt for deres høje kvalitet og brugervenlighed. D&B er en af tidens mest anderkendte højtalere mærker inden for professionel lyd. D&B Q1 top er en linearray højttalere, der bruges i lodrette kolonner, hvor flere højtalere er sat sammen. D&B Q1 top er en 2 vejs designet højtalere med 10″ LF enhed og en 1,3″ HF enhed der med sit akustiske design kan spille langt men rammer smalt. Forsiden af D&B Q1 top ​​højttalerkabinettet er dækket med en udskiftelig akustisk skum og beskyttet af en stiv metal grill. D&B Q1 top kabinet indeholder et par håndtag og har integreret line array monteringsdele.

D&B Q1 levers klar til line array

D&B Q1 top leveres i professionel og speciallavet line array ramme der gør opsætning og nedsætning utrolig nemmere. D&B Q1 top leveres i ramme med 4 stk med påmonteres hjul, der gør transporten hurtig og effektiv. Det speciallavet system forkorter opsætningstiden med mindst det halve og beskytter samtidig højtaleren under transporten. D&B Q1 top ramme leveres med påmonteret flyveramme på bagsiden.

Sammenspil med digitale forstærkere

Alle D&B højtalere fra Europaz drives på de nye digitale forstærkere LAB Plm 20000Q og LAB IPD 2400 for at sikre højeste lydkvalitet der faktisk overgår D&B egne forstærkere.

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.