Scene med LED skærm i højre side
Scene og storskærm til Jyllinge Festival
24. januar 2024
30 års jubilæum hos Bel Air Aviation
10. juni 2024
 
 
 

Indvielse af ny amfiscene - Fritluftsscenen i Holstebro

Indvielsen af Holstebros nye friluftsscene den 31. maj 2023 var en begivenhed, der satte varige spor. En uforglemmelig fest samlede 3000 mennesker for at hylde både musik og arkitektur på denne særlige dag. Med denne imponerende renovering tegner fremtiden for Holstebros friluftsscene sig lys og lovende, og Kulturperlen ser frem til at skabe endnu flere mindeværdige øjeblikke på denne historiske scene. Europaz blev valgt som totalleverandør af lyd, lys og sceneudstyr til dette arrangement.

Ny scene giver fantatiske forhold til leverandører som os

Europaz har gennem tiden været en pålidelig leverandør af lyd, lys og sceneudstyr til utallige begivenheder på Holstebros friluftsscene. Vi ser med spænding frem til stadig at være en del af arrangementerne på Holstebros friluftsscene, hvor vi med glæde vil bruges vores ekspertise og engagement til at løfte oplevelserne til nye højder.

Highlights

1) Den store scene samt bagscene har masser af plads

Den store scene gør arbejdet for sådan nogen som os meget nemmere. masse af plads på både forscenen samt bagscenen.

2) Højtalertårne med godt dækkende lyd

For at sikre en optimal og omfattende lydoplevelse på en amfiscene, der når ud til alle, kræves højtalertårne, ekstra fill og generel ekstra opmærksomhed for at sikre en ensartet og imponerende lyddækning overalt.

3) Nem load-in for både os og bands

Det nye scenedesign letter ikke kun vores opgave med at aflæsse omfattende udstyr, men det gavner også bands, der kan gøre sig klar bag scenen. Dette sikrer en mere effektiv og hurtig sceneskiftproces for alle involverede.

Tak for en fantastisk aften på den nye fritluftsscene i Holstebro

Vi er stolte over at have haft muligheden for at bidrage til denne indvielse og glæder os allerede til næste gang vi skal på scenen.

Se mere her: Koncert & musik, produktlancering eller Installation

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.