Lad os hjælpe dig, ring 70 27 97 27

30 års jubilæum hos Bel Air Aviation
10. juni 2024
Vestjyllands Smukkeste Nostalgi Festival
10. august 2024
 
 

Sankt Hans på Sønderstrand

Sankt Hans på Sønderstrand er en af de mest elskede traditioner i Skagen, hvor tusindvis af mennesker samles for at fejre midsommeren ved Vippefyret. I år var ingen undtagelse, og arrangementet bød på en aften fyldt med musik, fællessang og den traditionelle båltale. For at sikre en mindeværdig oplevelse for alle deltagere, valgte arrangørerne Europaz til at levere lyd, lys og scene til arrangementet.

Highlights

1) Scene som midtpunkt til Sankt Hans arrangement

Før bålet blev tændt på stranden, fungerede en mobilscene som arrangementets midtpunkt og tiltrak flere tusinde mennesker.

2) Højtalersystem til Sankt Hans tale, sang og musik

Sønderstrand er et vidtstrakt område, hvilket kræver særlig opmærksomhed for at sikre, at lyden dækker optimalt over de mange tusinde kvadratmeter med mobilscenen i centrum.

Alt spillede bare med levering og selve scenen. 1000 tak for det. Rigtig sød og dygtig teknikker!

Tak for en fantastisk aften!

Vi er stolte over at have haft muligheden for at til en af mest elskede traditioner i Skagen. Tusinde tak for en fantastisk aften og vi ser frem til næste års Sankt Hans arrangement i samarbejde med Toppen af Danmark.

Se mere her: Byfest & festival eller Koncert & musik

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.