Nye projektorer i udlejningen
26. december 2016
NY certificeret 52 m2 Mobil Scene
30. juli 2017

Nye Lyd mixere klar i udlejning

Så er det på tide at opgradere vores in house lyd mixere til en bedre kvalitet. Vi har derfor investeret i både Midas M32og Midas Pro 2 CC begge med digitale stagebox.

Midas har gennem tiderne udviklet topprofessionelle mixerpulte og er yderst anerkendt verden over. Det er ikke tilfældigt at flere af verdens største navne og deres lydfolk forlanger Midas-mixere, både som FOH og monitor lydmixere. Det samme gælder for krævende installationer i teatre, koncertsale og musikhuse, hvor Midas betragtes som den ultimative løsning.

Midas Pro 2 CC er Midas digitale svar på  en revolutionerende lydmixere. Midas Pro 2 CC er en utrolig kompakt men også utrolig kraftfuld lydmixere. Midas Pro 2 CC levere udsøgt høj lydkvalitet og er nem at konfigurere og betjene.

Se meget mere under udlejning samt installation. Se også hvad vi kan tilbyde dig som arrangørvirksomhed eller restauratør.

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.